de Nachtegaal

Bed & Koffie

Bed & Koffie De Nachtegaal is gelegen aan de rand van De Koog en op hetzelfde terrein als Tesselse Duynen. Vanuit de Bed & Koffie loop je binnen een paar minuten naar het gezellige centrum voor een heerlijk ontbijt. Aan de overkant van de straat loop je zo het bos in wat onderdeel is van het Nationaal Park Duinen van Texel. Dit loopt van de zuidpunt tot aan de vuurtoren. Je kunt er uitgebreid wandelen en fietsen. Binnen 10 minuten wandel je via het bos en de duinen naar het brede Noordzeestrand. Het gezellige centrum van de badplaats ligt op 5 minuten lopen. Hier vind je een uitgebreid winkelbestand en volop horeca.


De kamer is op de 1ste verdieping en bereikbaar via één trapopgang. Je hebt een tweepersoons boxspring met topmatras (160x200), een smart-tv en een gezellige zithoek. Op de gang staat jouw eigen koelkast. Tevens vind je daar een Senseo en een waterkoker. Koffiepads, zakjes verwenkoffie en allerhande theesoorten zijn aanwezig en wordt dagelijks aangevuld. Je beschikt over jouw eigen badkamer inclusief toilet.


De prijs voor de Nachtegaal is €75- per nacht vanaf maart (uitgezonderd de weekenden van pasen, hemelvaart en pinksteren)

Periode 1 juni t/m september is de prijs €80,- per nacht

van 1 oktober tot begin november is de nachtprijs €75,- per nacht

(excl. toeristenbelasting; €2,30 p.p.p.n.), met een minimaal verblijf van 3 nachten.


Hier onder kunt u de beschikbaarheid bekijken...

boeken kan u rechtstreeks bij ons per mail of telefonischRegistratienummer gemeente Texel: 0448 C8B8 2D3F 3826 82D3

acd 12 persoons box-spring van 160 x 200


Badkamer met wastafel, douche en toilet